Telefon:06-20/251-1825
E-mail: jacuzzimagyarorszag@gmail.com
  AKCIÓS TERMÉKEK

INFORMÁCIÓ:
06-20/25-11-825

 


 
Tudományosan

JACUZZI®. A wellness középpontjában.

A legteljesebb egészség- és wellness élmény megteremtésének, valamint a legjobb ügyfél
kiszolgálásnak köszönhetően, a Jacuzzi® világhírnévre tett szert fejlett technológiájú fürdőszoba és gyógyfürdő termékeivel, mint piacvezető és fejlesztő a wellness területén.

Manapság mindenki a hidromasszázsról beszél, és sokak otthonában megtalálható, de a piacon és a médiában szinte semmit nem lehet hallani az ilyen termékek megfelelő használatáról (törökfürdő, szauna, stb.), a lehetséges terápiás javallatokról, ellenjavallatokról és az okokról, amik összekapcsolják ezeket a termékeket a "jóllét" fogalmával.

A Jacuzzi® általánosságban szeretné támogatni a hidromasszázs termékeket - a szaunákkal,
törökfürdőkkel együtt -a Jacuzzi® termékekről szóló "képzési" kampánnyal.

Ezzel kapcsolatban kifejlesztette "A jóllét új formáját", egy tudományos, kommunikációs projektet, ami általános információkat ad a hidroterápiáról, különös figyelemmel a hidromasszázs termékekre, szaunákra, törökfürdőkre és zuhanyokra, együttműködve a Fürdőgyógyászok Európai Szövetségével (European Association of Spa Medicine - A.E.Me.B.), Umberto Solimene professzorral, aki a Milánói Egyetemen a Gyógyterápia és Fürdőgyógyászat elnök-professzora és Arsenio Veicsteinas professzorral, aki az A.E.Me.B. alelnöke és a Milánói Egyetem testnevelési karának dékánja.

Emellett Solimene és Veicsteinas professzorok a Jacuzzi® Europe Spa Tanácsadó Testületének tagjai, ami a jóllét projekt kommunikációs tevékenységeink fejlesztésével foglalkozik.

HIDROMASSZÁZS >> SZAUNA >> GŐZFÜRDŐ >> ZUHANY >>