AKCIÓS TERMÉKEK

INFORMÁCIÓ:
06-20/25-11-825

 


 
Jacuzzi MUSE


Dizájn és technológia kombinációja a tökéletes hidromasszázsért
Jacuzzi Muse
- katalógus >>


A JacuzziR bemutatja: Muse. Szerezzen ihletet a Shiatsu masszázs ősi művészete és az új TargetProT fúvókák izgalmas kombinációjával, amelyek a JacuzziR klasszikus hidromasszázst és az AQSR rendszert még hatékonyabbá teszik. A klasszikus és holisztikus wellness-elképzelés szintézisével, a Muse új esztétikai és technológiai dimenzióba lép. Finom profilú felső peremének jellemző tulajdonsága a tágas és kanyargós pezsgőfürdő, amelynek jellegzetes alakja a kényelem megtestesítője.

Shiatsu hidromasszázs.
A 32 darab, hátsó részen elhelyezett, progresszív mikro-fúvóka állítható intenzitású kellemes víz-impulzust generál; felfelé irányított használat esetén frissítő, lefelé irányítva megnyugtató hatást kelt, így állítva vissza tökéletesen az energiát. Az ilyen típusú masszázs a kézi masszázstechnológiák mélyreható tanulmányozásának eredménye, ami a kizárólagos JacuzziR technológiának köszönhetően reprodukálódott, serkenti az energiát és mély értelemmel ruházza fel a pszicho-fizikai jólét fogalmát.
TargetPro fúvóka
TargetPro™ fúvókák. Úgy tervezték, hogy még inkább személyre szabottan és az egyedi igényeknek rugalmasabban illeszkedő hidromasszázs kezelést nyújtson. Az új TargetPro™ fúvókák úgy állíthatók irányba, hogy ott fejtsék ki hatásukat, ahol arra a legnagyobb szükség van. A fúvókák egyszerű elforgatással irányíthatók.
J.touch távirányító.
Érintésre világítani kezd és az összes funkció egyszerűen, intuitív módon választható ki: Shiatsu és AQSR hidromasszázs programok, CromodreamR, vízhőmérséklet-szabályzás és hangrendszer BluetoothR technológiával.