AKCIÓS TERMÉKEK

INFORMÁCIÓ:
06-20/25-11-825

 


 
Jacuzzi kombinált kádak

Két típus egyesítése egyetlen szépségben, teljesítményben és élettartamban.

A Jacuzzi fürdőkád-zuhany kombinált berendezés. Gyakorlatilag minden maximális szinten.
Ez a párosítás mindent képes nyújtani egy ugyanakkora helyen, mint amekkorát egy normál fürdőkád foglal el: a kombinált berendezés hidromasszázs fürdőkád és Jacuzzi zuhanyfülke egyben. Rendelkezik mindkét termék funkcióival, és a vízi jóllétet nyújtó teljes minőséggel. Egy egész család - a Twin -, amely rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban ki tudja használni anélkül, hogy bármilyen funkcióról is le kellene mondania. A zuhany és fürdőkád együttesének legújabb fejlesztése. Jacuzzi, a fejlesztő.

A Twin számos eredeti tulajdonsággal rendelkezik. Nézzünk meg néhány példát:

A zuhanyozásnál Ön kifelé fordul, nem pedig a fal felé. Az átlátszó kristályüvegeknek köszönhetően mindent láthat maga körül, ugyanakkor nem alakul ki Önben a bezártság érzése.
Egyes modellek nem takarják el a fürdőszoba falát, így a fürdőszoba burkolatának szépsége teljes egészében megmarad.
A tér „tágas”. Sokkal kényelmesebben és szabadabban mozoghat.
A zuhanyfülke ülőkéje nemcsak, hogy kényelmes az Ön számára, hanem hasznos gyermekek és idősebb személyek számára is.
A Twin beszereléséhez nem kell a falat megbontania, mert két gégecsővel a padlózathoz kötheti.
Könnyű a karbantartása. Könnyű a tisztítása. Könnyű elégedettnek lenni vele.
A könnyen kezelhető, az összes tusoló és kádtöltő szervet tartó „oszlop” megtalálható a Twin Deck, Twin Tower és Aulica Twin modelleken.
A Harpa Twin egy speciálisan új jellemvonással jelent meg: egy eredeti „hajó alakú” oszloppal, hajlékony és áramvonalas designnal, amelyben egyesül a technológiai újítás a forradalmi stílussal a legjobb teljesítményért. A berendezés belsejében funkciók sokasága található: kézi zuhany, kádtöltő kifolyó, hatékony és élvezetes nyolc fúvókás, függőleges hidromasszázs és egy új elegáns csaptelep, külön rendelhető termosztáttal.